Hej vänner!!

Nu är jag äntligen på banan. Skall börja blogga. .. Inga problem. Det kan jag göra varje dag. (Ibland kan man lova för mycket) Nu tre veckor senare måste jag slå slag i saken. Först o främst Inloggningsuppgifter!  Får ringa Krall -Det är  Anders Butta som svarar. Hej Darling, det är Gunhild Carling! Jaha...(tystnad)..  e Patrik där? Sweetheart, hur kommer jag in på bloggsidan???  Lätt som en plätt! Nu drar vi igång!

Bifogar en kort danskurs. Kan va bra som inspiration om man skall ut o ta en svängom i kväll.

http://www.youtube.com/watch?v=2zpkkjm4Nt4

kram på er!

/Gunhild

Bredbands h-e!!!!!!!!

Sitter nu på landet och kollar upp alla fantastiska videoklipp från i somras. Men va fan ....3 som är min uppkoppling har lovat 7,2 mbt....kollar med bredbandskollen och upptäcker till min fasa att jag bara har 0,4 vilket innebär ett ständigt buffrande. Ska vi ha det så !!!!! Ska det vara så !!!! Nej - upp till kamp mot felaktig hastighetsinfo från div. bredabandsleverantörer!!!
Annars mår jag förträffligt. Kom hem från Spanien i fredags efter den bästa hösten vädermässigt sedan man startade mätningarna 1942....medeltemp 21 grader I NOVEMBER.
Tog sista badet i onsdags förra veckan..lite kyligt.
Laddar nu för biljettsläpp i morgon...spännande. Har fåt många postitiva kommentarer om vår stiliga pressrelease.
Hör för mitt inre fågelsång och ser solen över Brunnsparken den 2 juli 2010.......Premiär!!!!!!
/Lasse H

Biljetterna släpps på onsdag!


Jag måste bara säga att jag är väldigt nöjd med årets affisch! Den känns precis så glad och härlig som jag tror att sommaren 2010 blir. Nu väntar vi in biljettsläppet som sker på onsdag. Det är alltid lika spännade att se hur vi tas emot, och peppar peppar, övriga år har ju varit fantastiska. Personligen tycker jag ju inte att det finns någon bättre julklapp än biljetter till Diggiloo :), något härligt att se fram emot för hela familjen. God jul!
Må väl alla, och skriv gärna i vår gästbok! Där svarar vi på frågor som dyker upp.
Åsa/marknad

Premiär

Det  är lite som en premiär när man startar biljettförsäljningen varje år, samma pirr i magen och samma känsla som det är på premiären. Allt skall klaffa, hemsidor, bokningssystem, annonser, telefonnr, rättstavning mm. I en trycksak som går till alla trogna kunder var Markoolio felstavat just när den skulle tryckas, men marknadschefen Åsa såg felet i sista stund och ändrade det. Tur de, skulle ju se halvbra ut om vi inte kunde stava rätt. Nu verkar det mesta funka, vi har haft en vecka med ett otroligt tryck på biljettbokningen, det är alla trogna diggilooare som får möjlighet att boka de bästa parkettplatserna innan ordinarie biljettsläpp som är nu på onsdag. Nu finslipar vi lite till och väntar med spänning på biljettsläppet på onsdag.
Patrik

ja, vad skriver man?

Att bara få förfrågan att FÅ vara med i år igen är sjukt kul. Att resa och jobba i Sveriges största cirkus e så j..la kul. Vi kommer att synas och jag vet att det kommer att bli den bästa sommaren ever!
Löve
Mr popcorn Mojje

Hej alla fina!

Det blev ytterligare ett år med Diggiloo för mig! Och jag är oerhört glad över detta! Förra sommaren var en ren glädjekick och jag ser fram emot en dubbel sådan under sommaren 2010.
Jättekul!!!!
Vi ses i sommar!
Puss och kram
Jessica

Hej alla Diggilooare!Här kommer några rader från oss, Gunhild och Erik!

Jag träffade en av arrangörerna i somras på en Dansbandsgala i Malung. Blev inbjuden till Diggiloo i Båstad. Jag älskade och beundrade föreställningen! Jag var med och jammade på efterfesten också, det var kul. Nu har jag blivit inbjuden till turnén Yeah! Alla somrar hittills har varit panikstressiga, man har flängt mellan Polen, Ryssland, Italien, Norrland och Norge. Jag har gjort ett gig här och ett gig där. Nu ska jag bara slå mig till ro i en turnébuss. UNDERBART! Det kommer bli .... ja, mycket musik i sommar!
Kram från Gunhild!

Hurra!
Nu kan man tänka på sommaren och värmen hela vintern! Det ska bli superkul att åka runt och underhålla, och sjunga! Jag är laddad och peppad! Det här kommer att bli den bästa sommaren någonsin!
Håll i er!
Erik


Videodagboken

Verkar bli ett helt galet och roligt gäng som ska ut på vägarna i sommar.
Första träffen och det tog inte ens 5 minuter
innan det blev som vanligt ( vuxen kollo ).
Vi har det på film så se själva i VIDEODAGBOKEN.
Se Markoolio vara världens mest irriterande man ( Mojje intygar ).
Glöm inte att surfa runt i videodagboken, där kan du få reda på allt om Diggiloo.

Hej från Alcazar!
Nu är det dags för en ny runda av Diggiloo! Och det här året får VI vara med !!! Det ska bli ruggigt roligt! Känns som att det kommer att bli en sommar som man sent kommer att glömma......Längtar till repstart och framförallt att få möta er - sköna Diggiloopublik!

Nu vill man bara att sommaren ska vara här!
Men tills dess - GOD JUL!
Från Tess

Om det finns en turné som jag alltid velat vara med i så är det Diggiloo! Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av detta grymma gäng!

Vi ses i sommar, tills dess
Kraaaaaaam
Lina


Hej allihopa!

Äntligen har Diggiloo förstått att Markoolio också ska ingå i ordinarie trupp. I somras fick jag och några andra artister hoppa in som gästartister i Diggiloo, eftersom Linda Bengtzing blev gravid. I den vevan fick jag en inblick i hur Diggiloo fungerar. Det är en stor apparat, egen catering, stora bussar, stor orkester och bäst av allt - mycket publik! Nu hoppas jag på galna upptåg på scenen med oväntade artistkonstellationer för att ge publiken oförglömliga kvällar. 

Vi ses i sommar!
Markoolio 

ps Mojje är ju inte så svår att få att skratta ds.

 


Diggiloo 2010 är igång!

Nu är vi igång! Idag var det presskonferens! Förutom underbara Lasse Holm, Thomas Petersson och Magnus Johansson (vi saknade er!) så var alla på plats - Gunhild Carling, Erik Linder, Alcazar, Markoolio, Mojje och Jessica Andersson. Vilket härligt gäng! Jag säger det ofta, men det är konstigt, även om det är första gången alla träffas tillsammans blir det en sådan härlig stämning direkt med Diggiloo-gänget. Det lär bli en rolig sommar! De känns bra som bloggare också :), vi får se.  Mycket skratt lär det bli iallafall.

Jag vill här också passa på att tacka Alexander och Renée på Valentin Byhr, Marcus på V-Tab och Camilla och Daniel på Mecs. Tack snälla ni.

Åsa från marknad

Presskonferens imorgon!

Imorgon eftermiddag har vi presskonferens och släpper 2010 års artister! Känns väldigt bra, sommaren kommer att bli fantastisk. Det är roligt att jobba med Diggiloo, känns som sommar året runt. Man hinner nästan inte avsluta sommaren och alla utvärderingar, innan man påbörjar arbetet med nästa sommar! Jag skriver mer om presskonferensen imorgon!

Hej från marknadsavdelningen

RSS 2.0