Nu är vi igång!



Här sitter några från Diggiloo-gänget som har haft bråda dagar inför dagens biljettsläpp!
Så här såg det ut igår innan vi lämnade kontoret, allt var klart inför biljettsläppet och vi firade lite lugnt.
Från vänster har vi Martin som ser till att biljettbokningen fungerar över hela Sverige, sedan Jenny som sliter på marknadsavdelningen med bla samarbeten, hemsidan och annonser och sist men inte yngst Daniel som har ansvarar för restaurang/shopförsäljning på de olika spelplatserna.
Det känns härligt att vara igång! Hoppas att vi ses i sommar!
Åsa

Inför biljettsläppet!

Man kan lugnt säga att vi har haft bråda dagar här inför Diggiloos biljettsläpp! Jag tror att vi har levererat närmare 70 unika annonser till kvällspress och lokala morgontidningar inför helgens annonsering. Hmn, det är absolut det roligaste vi vet här på marknadsavdelningen, vi nästintill älskar att sitta med annonskorr. Dessutom älskar vi Marcus Andersson på V-tab just nu, fast på ett oskyldigt sätt, han har med stort tålamod hjälpt oss att ta fram dessa. Tack.

Tack även till Valentin&Byhr som överraskar oss med snygga lösningar hela tiden och förlåt till alla andra kunder som jag tror att ni har, även om jag inte förstår när ni har tid att jobba med dem. Men mest tack till oss själva förstås :).

Ja, på tisdag smäller det, då slår vi upp portarna till Diggiloo 2009 års biljettkassa, hoppas att ni hänger på låset!
Ha en trevlig helg!
Åsa

Här har vi gänget från Valentin&Byhr!
Alexander, Shohreh, Johan, Henrik och Frida!
 

VINNARE I TÄVLINGEN!



Nu har ni väntat länge nog på att få reda på vem som blivit den lyckliga vinnaren, eller hur!?

Jag vill börja med att säga att det är otroligt roligt att se att det är så många som är inne på bloggen och läser, kommenterar och diskuterar! 
Fortsätt med det! Det är ni som driver oss.


BRA! För nu, äntligen, drar vi av skynket från pokalen och avslöjar... att.. 

Rätt svar på frågorna är; 
1. Diggi-Svart (alla svarade rätt på denna)
2. Lambi (det är ju bad&toalett han får hem istället)
3. Det måste gå (den var lite klurig)

Och Vinnaren Är.... 

LINA BERGSTRÖM!!

Grattis Lina! Ett signerat exemplar av Diggilooskivan kommer hem till dig på posten! 

Till alla som tävlade denna gång, BRA JOBBAT! Nästan alla hade alla rätt, 
trots 2:an som var en liten "kuggis". 

Håll utkik efter fler tävlingar, och nya chanser att vinna fina Diggiloo-priser!

Diggiloo 2009 är igång!



Igår samlades vi för första gången. Det är ett roligt tillfälle, man blir uppdaterad på vad som hänt sist av dem som varit med förut och man får reda på lite om de nya. Och i år är det fler nya än någonsin - vi hälsar Brolle, Niklas Strömstedt, Arja Saijonmaa, Mojje, Ola och Sara Löfgren välkomna till gänget. Och Jessika Andersson - välkommen tillbaka! Det var första gången vi fick ihop (nästan) alla så här tidigt! Lasse Holm var kvar i Spanien och Brolle var norrut. Lotta Engberg kommer att saknas hela sommaren. Producenten Patrik Krall låg på ett hotellrum bredvid, med över 40 graders feber, dålig tajming. Eller inte, tror nästan att vi bestämde igår att vi måste ha med en skvätt country sommaren 2009. Röstades fram enhälligt av mig, Jessika och Sara. Gissar att det är klart då? Fortsättning följer. Mojje och Ola är lika som bär, Thomas drog nya roliga historier för oss, Niklas ser fram emot alla golfrundor, alla spelar dock inte golf (tack gode gud), vi måste nog ha ett Diggiloo dagis som åker med nästa år, Magnus har lovat att inte spela trumpet på småtimmarna, Linda vill dansa med Arja eller var det tvärtom? Känns som om man kommer att ha lite att skriva om, även i år. Den 25 november släpper vi biljetterna! Hoppas att ni hakar på.


Åsa Nathell

Marknad



Inför Diggiloo 2009!



Hej alla go'a Diggilooare!

Nu vet jag att ni alla är spända på att veta vem som vunnit tävlingen, men jag tänker låta er hållas en liiiten stund till.
Jag tycker att det först är dags att ni får veta vad som händer på fronten?! Eller?

Tänkte väl det.

Alla artister är nu klara inför 2009, och det är en hel skara med roliga, härliga och fantastiskt duktiga människor ni kommer få skåda! De har även blivit fotograferade, dels för pressbilder, dels för bilder som ska tryckas i programbladet och det var stort hemlighetsmakeri för att få in och ut artisterna utan att avslöja VARFÖR de var där!

I dagsläget har vi 20 orter klara, varav några utav de är helt nya, och andra "comebacks" alltså orter vi varit på innan men inte besökt -08, men nu kommer tillbaka till!

Nu blir ni nyfikna va? Jag kan gladeligen avslöja, att ingenting kommer att avslöjas förrän den 14 November, klockan 09.00! Då släpps turnéplanen inför 2009 med alla orter, gamla som nya på hemsidan;
www.diggiloo.com

Håll utkik efter flera uppdateringar och snart presenterar vi även vinnaren av tävlingen här i bloggen!

// Diggiloo

RSS 2.0