Biljettförsäljningen är igång!

Idag klockan 09.00 släpptes biljetterna och vi kan redan nu se att efterfrågan är större än någonsin!Fantastiskt roligt! Vi kan redan se att de nya orterna tas emot fint, det är extra roligt! Vi hoppas att du kommer att välja att stoppa Diggiloobiljetter i julklappssäcken i år!
Må gott från Diggiloo-familjen!

Imorgon släpper vi biljetterna!

Kl 9 imorgon öppnar vi upp bokningen till Diggiloo sommaren 2011! Hoppas att du kommer att hänga på låset!
Du vet att du kan boka familjens semesterupplevelse med Diggiloo för endast 630kr för hela familjen nästa sommar!
(Det gäller 2 vuxna och 4 barn t o m  14 år, serviceavgifter tillkommer). Det är en fin julklapp det!
Må väl!
Diggiloo-familjen

Här är Diggiloo 2011!

Sommaren är nära! Diggiloo är på gång! Vi är laddade som aldrig förr! Det är med stolthet som vi presenterar årets artister, de känns som ett fantastiskt gäng redan nu! Våra gamla favoriter Lasse Holm, Jessica Andersson, Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli, Magnus Johansson möter våra nya önskade vänner Magnus Carlsson och Thomas Di Leva! Ja, vi säger som vi brukar - nästa års Diggiloo känns starkare än någonsin :).
Det är alltid lite pirrigt inför ett biljettsläpp. Kommer allt att lösa sig och ligga i fas? Det känns så, sist in idag var turnéplanen på hemsidan, litet tekniskt missöde som fördröjde den en stund. Vi får så många önskemål om vilka orter som Diggiloo ska gästa och i år provar vi lite nya orter! Det känns spännande! Hoppas att våra nya orter, Karlstad, Katrineholm, Dalhalla, Alingsås och Eksjö tas emot med öppna armar. Våra gästanalyser säger att över 96% av våra gäster ser Diggiloo som ett semestermål, en utflykt under semestern som förgyller sommaren. Och förgylla sommaren, det vill vi!
Fr o m idag får våra trogna gäster som anmält sig till Nyhetsbrevet, boka biljetter! Den 30/11 är det ordinarie biljettsläpp! Vi har flera olika biljettkategorier! Jakten på biljetterna till vår numrerade parkett är som intensivast de här första veckorna och vi jobbar intensivt med att tillgodose alla biljettönskemål. Även vår "med plats i det gröna" biljett är populär för familjen, en säker julklapp.
Så kanske årets första God Jul! God Jul!
Vi hoppas att vi ses i sommar!
Kramar från hela Diggiloo-familjen

Biljetterna släpps den 30/11!

Då är vi laddade inför Diggiloo 2011! Artisterna är utvalda! Turnéorterna börjar bli klara! Och just nu jobbar biljettbokningen med att lägga upp biljetterna, för att vara beredda att släppa dessa den 30/11. Dock är det så att alla som anmält sig till vårt Nyhetsbrev kommer att få ett sådant den 19 november! Med information om hur man bokar biljetter först av alla! Så om du inte redan anmält dig till Nyhetsbrevet, gör det idag!
Vi presenterar Diggiloo 2011 på www.diggiloo.com den 19/11.
Snart är det sommar igen!
Kramar från hela Diggiloo-familjen

RSS 2.0