Båstad med Erik och Anton

Jag och Diggiloos egen videobloggare Anton Westerlind är ute på en liten sightseeing! =) Allt gick dock inte som planerat... Kolla!!!! =D

Kram /Erik

Lilla mysturnén har nu landat i Båstad!Diggiloo är just nu i Båstad.

Vi rullade med hela produktionen i går morse och det vart en riktig kanon dag. Det var en riktig kanon stämning inne på arenan.

Som vi ser det här på Diggiloo så kan vi ranka två viktiga händelser här i båstad.

På hedrande andra plats:

Björn Borg vinner Swedish Open 1974.

Men på en solklar första plats är helt klart möjligheten att få komma och hälsa på Er underbar publik i Båstad.
Som Ni ser så erbjuder Cederroth altid bra platser. :)


Leffe bakom ratten i hjulastaren demonstrerar i det närmsta Circuskonster inne på arenan.
Här med en Kiosk elegant balanserat på gaffelbenen.Tycker jag hittade en bra spot å ställa upp flaggen.

Visst vart det rätt coolt.Nu skall vi ner på arenan och förbereda för ikväll. Ni kommer väll? ;)

Ha det gått så länge.

Bästa Hälsningar
Andreas

Utomhusblogg på Öland!

Bakom träden, vackra stenmurar och en gul buss kan man skymta scenen här på Öland!

Då vädret tillåter så kan jag plocka fram min lilla dator och sitter på en bänk vid serveringen å tar lite kvalitetstid på internet - alltså en stud här på Diggiloobloggen. Theresia fick precis igång PA-systemet i Cederroth-tältet så nu är det god stämning här - och musiken ljuder.

När jag gick över arenan med datorn i handen så ropar malin:

"- är det utomhus blogg idag?"

Jag:

"Jajjamen, idag är det utomhusblogg!"

Så där av rubriken.
Jag känner att jag plockade fram min mest kreativa och skapande sida vid rubriksval. ;)
Diggiloo goes Westen!

Då vi i produktionen hade två dagars transfer mellan spelningarna så tog vi ett besök i vilda vestern.

Det bjöds på allt från rodeotävlingar ( där jag för protokollet vill presentera nytt  personbästa för egen del - 47 sekuner på tjuren, räckte tyvärr inte ens till pallplats, men känner mig helt klart nöjd endå..) och 5 kamp. Riktigt kul. Vi lekte cowboys och indiander i dagarna två. Man kommer nog aldrig att växa upp - och tur är väll det.Med pesition jagas poäng.


lag 4:a  - Glada vinnare av 5 kampen.
Var bara tvungen att lägga upp den här bilden - Klara lyckades fång en mycket koncentrerad jag bloggandes med ketchupen och senapen i bakgrunden sittandes i hennes serveringskiosk.

Så, det var det - nu skall vi ladda för en fin kväll men go show här på Öland.

Jag vill hälsa min vän Lisa som kommer hit ikväll med pojkvällen Patrik, och alla ni andra varmt välkomna till oss på Diggiloo.

Bästa Hälsningar
Grabben i kiosen.


Dagens fotvårdstips signerat Johan Blick.


Vackert och naturskönt i Esilstuna.


När de tappra diggilookrigarna vaknade upp i morse så kunde följande konstateras.
- Det regnar -

Efter att vi vidare hade gnuggat ur den västa sömnen och lite mosigt stack ut näsan genom bussdörren så kunde vi dock dra en läntnadens suck. Det hade regnat - men det är blott överalt.

Då undertecknad inser att idag kan jag vara tvungen plocka fram stövlarna var jag tvunget att ta en liten tankepaus och gnugga den hjärncell som styr min kreativitet. Att hoppa i stövlarna är inte ett alternativ.
Jag plockade fram ett gammalt beprovat, slippa stövlar tips. Plastpåse i skon - tipset.

Här kommer min 4stegs metod till torra fötter i blött gräs
Jag kallar den för SPSS - Strumpa - påste - strumpa - sko - metod.Påse i skon!

...med det är här självste Johan Blick kliver in och tar en paus i sitt morgonkaffe.

Johan Blick är teknisk samordnare på Diggiloo.
Johan är mannen som har svaren på dina frågor.
Med sitt korrekta och stabila uppträdande och otaliga år av erfarenhet är johan mannen du släpper förbi i kaffekön.

Efter att fått tagit endel syrliga komentarer av crewet om påse i skon-metoden kunde jag inte annat är ta dom - men fast i min övertyglese att detta är den bästa lösningen för dagen kunde jag stå med rakrygg.

Då kliver Johan.

"Du kör påse i skon idag! Brukar jag också göra!"
(teknikerna-gubbarna tystnar)

"vill du ha ett tips - ikväll, ta Cederroths hudlotion och smörj in hela foten - på med en torr strumpa, så får du mjuka å fina fötter även i morgon utan sprickor!"


Så detta var dagens forvårdstips.

Ikväll Bjuder Diggiloo upp till show i Eskilstuna.
Vi ses i kväll!

Glöm inte att hälsa på tjejerna i Serveringen.


På återséende.

/Andreas

Filipstad -> EskilstunaHar landat i Filipstad, vilket visade sig vara en mycket fin stad.

Jajjamen. Turnen tuffar vidare och vi med den. Det känns bra.
Sitter i bussen å softar ner lite med sina roadies efter en go dag och omladdning för morgondagen i Eskilstuna.

Dagens helt klart stora happening kan jag tvärr inte berätta om. Jag kan häller inte berätta om att det var när vi gasade runt med fyrhjulingen i stan och racet med kylbilen på väg hem. Anledningen är att när vi packat om flysbilen en bit utanför konsertarenan så skulle vi rulla tillbaka. Rickard och Lina satt i bussen å Jag å Erik hoppade upp fyrhjulingen som var lätt lastad. P.g.a tandborstimköp kom vi lite efter. Men efter som vi är snart 25 år både jag och erik har vi viss ansvarskänsla. Vi skulle aldrig komma på idén att "fan, om vi gasar på regält så är vi nog ikapp Lotta å frysbilen innan gathjuset"  - Med högertummen stött mot handtaget å jag lutandes fram för att hålla fast prylarna - så var vi snabbt ikapp. Det stora anledningen till att jag inte kan berätta detta var att vi tycte det gick lite för långsamt. Så erik: Du, vi kör om de på trotoaren, innan korsningen - de vore fett" Och om kom vi. Grejen är ju att en sån här grej får ju bara inte lecka ut. Tänk om en sån här grej skulle nå Lendningsgruppen - de skulle ju bli repremand direkt. Så vi håller det lite diskret.Stilla tur i stan.

Grabbarna boys!


I Cederroth är det go stämning som vanlig.


Erik å Jessica delar ut första pris i dagens frågesport.

Efter spelningen hittade crewet ett skönt dansbanshak. Så då fick man damma av de gammal Buggå Foxtrot-stegen som var man bör kunna bemästra. Det var full fart.

Ses i Eskilstuna. :)

/Andreas

Let´s go Filipstad!


Snus, strumpor och psalmbok - Japp, då skall allt vara med!


Väskan är packad och det betyder att det skall ut å rullas på vägarna igen.
I skrivande stund kan jag nästan beskrivas löpa genom Göteborgs centralstation, samtidigt som jag försöker tugga i mig skinksmörgåsen lilla mormor skickade med (äts naturligtvis med andsakt - i sinnet iaf) för att undvika onödigt blodtrycksfall. Mitt i detta slog det mig - klart fasen man skall hinna med och släga upp ett litet inlägg. Det här med att ha flera bollar i luften har ju blivit lite av ett modeord, så jag testar om jag har den förmågan. Det kan även vara som en vän till mig så, simultanförmåga, det är det samma som att få flera saker ogjorda samtidigt. Det är nästan jag får lov att hålla med. Smörgåsen blir inte riktigt uppäten, och löpsteget blir således inte vad det borde. Mjölksyran kommer ju som ett brev på posten när man mar brödsmulor och salami i hela andningsmekanismen. Med denna lilla utsvävning vill jag bara säga att det får bli tt litet kort och konsist inlägg. ;)

Nu är vi iallafall på väg mot Filipstad å det skall bli grymt!

Under förra trippen så satte några (gamlingar) i en av de andra bussarna en lite syrlig komentar i stil med "Föräldrar ansvara för sina barn" på vår bussdörr. Misstäkt orsak - vi har vår ungdom kvar. ;)

Så i morgon kan (!!) det komma en än tramsigare kontring från "kidsen" på den aktionen.
osch - vilken cliffhanger!!


Håll er uppdaterad!

Ses i morgon!

(och du som läser detta - skriv en komentar här nedan. Då blir vi så glada i bussen! :)


Hälsningar
Andreas


Chill i Göteborg och Gunhild bjuder upp till Allsång!Diggiloo-tischan på tvättsträcket.


Yes. Batterierna laddas och tvättmaskinen går varm. Det är reload alá bästa Diggiloo-maner. Det görs genom att man softar å dricker kaffe. Allt för att vara redo för alla nya sköna gig som väntar. Börjar redan klia lite i fingrarna för att få hoppa in i bussen för att hitta tillbaka till den den rätta stämningen som finns där.

Men en kvinna som förtjänar all beundran - Gunhild. Hon fanns ikväll på Allsång på Skansen.
Här kommer en billd från repetitionen tidigare idag innan showen. Tack till min underbara vän Maire som skickade över bilden. Foto: Emelie Birgersson SVT.Fantastiska Gunhild.

Då man växer som människa (bokstavligen) av att jobba med denna produktion - så kan jag här leverera en bild av göteborg lite från ovan.

Vi ses i Filipstad på på Lördag!

Ha det så fint.

Häls. Andreas

Väddö under en blå himmel!Diggilooscenen innan publikinsläpp - vilken sommarfeeling.

Efter en liten regnskur dagen innan så vaknade vi upp i bussarna, drog upp gardinerna och kunde konstatera att regnprognosen lyste med sin frånvaro. Nyvakna å goa kunde vi glida ner mot personalkäksbussen med solen i ansiktet. Väldigt gött.

Det var en skön stämning nere på arenan och det var riktig mysstämning hela dagen.
Då team Cederroth valde att visa sig nere på orten så fick Rasmus och Lina a den pucken och löste det med största finess. Jag och Theresia fick kliva in å hugga in i servering vilket också är riktigt kul. Ett riktigt moment var när vi stod där å langade burgare som aldrig förr, Kockarna Richard och Lina leverade maten med högre tempo än den bästa snabbmatskedia, det var altså stort pådrag nere i serveringen, det var så pass att självaste Producent Patrik och Danne klev å krängde och langade mat och dryck för allt vad tygen höll för. Det e gött engagemang det. :)


Lugnet före stormen. Trind å Wille chillar i solen med nyvikta popcorn-kartonger.Klara har hordning och reda i sina kassor och Servering...och som vanligt en supergo Show!


Nu är det några lugna dagar i Göteborg.

Ha det så härligt ute i sommarsverige!

Tjohej!
Andreas

Erik Linders videoblogg!

Här kommer ett litet hopkok från Diggiloo-turnén hittills!! Inget från själva showen, den måste ju ses med egna ögon!!! =D

Alla mina tidigare videobloggar finns här!Kraam! /Erik

Falun bjuder på blixtar och dunder!Landade i morse i Falun. Orten som iaf jag förknippar med en koppargruva och En speciell färg.
En detalj till som kan läggas till allmänbildningen är att Diggiloos sponsor Cederroth har sin fabrik lokaliserad i Falun.

Som bilden även visar så var det en rätt cool spelplats. Och första tanken som slog oss när vi klev in på arenan var. Vi måste ju upp dit.Arenan sätt från hopptornet. Tänk att det faktiskt finns människor som hoppar här. ojoj.. det dröjer nog innan jag sliter på mig laggen å laddar på utför här. :)
Go utsikt!Lina å richard börjar på vandringen nedför.Och många trappsteg är det..

Vaktar Kiosk. Som Ni ser så finns det inte en "sportmössa"  i värden att någon kan komma åt nått i den här kiosken. Vakten ( jag ) har ju verkligen på tårna. :P

Här dog batteriet.

Men inne i Cederroth var det faktiskt ovanligt mysig å go stämning. När klockan slagit 19.00 och Showen började så öppnade sig himlen och regnet öste ner. Så då mös alla Cederrothare ihop sig i tätet.
Sedan när det skulle till att riva området så öste regnet ner nått aldelse våldsamt. Det regnade så otroligt så det nästan vart lite coolt.

Nu börjar vi snart rulla mot Väddö - Vi ses väll där!

ha det gott!

Bästa Hälsningar
Andreas

Ett vackert Järvsö!Imorse landade vi i Järvsö och en mycket vacker spelplats.
Klockar har tickat iväg lite och det är soft häng i bussen och vi laddar för Falun i morgon.

Så här kommer en kort resume av dagen i Järvsö.När vi vaknade och gnuggat sömnen ur ögonen och ramlat ur sovbritsarna så hade Kenta vår fantastiska busschaffis tagiit vägen förbi glada huddik och sitt jordgubbsland. Och där stod dom, uppdukade. Helt fantastiskt. Som Wille skulle ha sagt. ( Ni träffar honom i en av kioskerna) "man blir tårögd!"

Vilken start på dagen!
Spelplatsen var som alla platser under denna Diggilooturne iögonfallande vackra.Efter att vi gjort några effektiva timmar och jobbat ikapp en timma så tog jag och Theresia och packade väskan å letade upp en brygga.Det var faktiskt riktigt gött i vattnet!Theresia och Elin i Cederroths andra tält.

En liten parentes var att vi sprang upp till leklandet och tästade barnen hoppborg.
Efter några hårda lopp så har vi alla skrubbmärken på armbågarna. hehe.. underbart kul var det iaf.
Och vilken Show!
Även fast man sätt den ett par gånger nu, så är det lika bra varje gång.

Kom till Falun imorgon (eller ja, idag är det ju, kl är ju 01,56 :P )

Ses vid insläpp 17,30.

Ha det så fint!

Häls
Andreas

Lägesrapport: Sommarkväll i Ö-vik!Cederroth + Diggiloo = Supernajs! :)

Här kommer en liten snabbresumé av eftermiddag och vad som hänt sedan lunch.Eftermiddagens helt klart roligaste och rarste.
Sophia och Sigrid hade idag varit en snabb sväng i stan och kom tillbaka till området med tre paket. Ett var till Richard, en till Wiliam och en till mig. Vi öppnade var sitt, Richad var snabbast upp med paketet. En fin kniv. Sedan Jag, en större kniv med rådjurs-tass-handtag. Jäkligt fet! ;) Det vart riktigt kul stämning. Sedan Wille. Ett litet paket. och i paketet enännu mindre liten pyttekniv. Fick direkt namnet "willes lilla Popcorn kniv". Haha.. Ja, jag vet inte vad som ville ha sagt med detta..  Medn det var så roligt. Så nu glider vi runt med varsin kniv i äkta Norrlandslook. :)"pimpad" jobbarbralla! Matcho-poäng delux.I Cederroths tält var det som valingt skön stämning.Dagen bjöd även på ett dopp!


Nu laddar vi i bussen för Järvsö i morgon. De kommer bli kanon!


Ha det så gott!

/Andreas


Lilla Lunchbloggen
Jajjamen, solen skiner över Ö-vik.
Sitter just nu å svettast lite elegant i bussen efter att dagens förmidda rullat på riktigt fint.
Vår fantastiske busschaffis Kent A.k.a Kenta ligger å sover efter nattens körning så, står bussen stilla så ingen AC. Men det e gött.


Grabbarna boys funderar på hur slipstenen skall dras.
Erik, bengan å Danne.Yes. Efter gårdagens gästspel i Serveringen är vi åter tillbaka på banan och Cederroths VIP områden ligger som vanligt fint till.Jag är verkligen inte nån gammal PA-räv så detta kanske är vanligt. Men jag tyckte detta var en cool lösning.
Lite så skön Rock n´Roll feeling att skicka upp gaffeltrucken å hänga upp Lineeray (hur det nu stavas) systemet i den.

Så vilt kan det vara i Ö-vik å tänk då vad kvällen kan bjuda på.
Ta med dig Familj, vänner eller bara nån skön lirare du kanske möter på macken å ta dig till Diggiloo-området i kväll. Det kommer bli NAJS!

Vi tror på en toppenkväll.

Tjohej.
/Andreas


"Hej Jan och Barbro!"


Mamsen och Pappsen tog bilen å brände de dryga 20 milen
till Lycksele för att se Diggiloo-showen!


...utropades i körfrån Serveringen.
Första två gästerna gled mot Diggiloos matservering. Och visst var det Mamma  Barbro och Farsan Jan som kom på besök. Kul återseende av päronen.

Idag valdes att inte arrangera Cederroths VIP område så jag fick möjlighet att agera "langa-hamburgare-och-annat-käk-praktikant" under tjejernas befäl. Och jäklar vilket tight lagspel vi bjöd på där bakom luckan. RIktigt kul var det.

"- 4st 90´s"
"-ett spätt"
"-3 cesar"


Kännde jag hittade tugget direkt i serveringen.
jag kallar den "kick-ass-gaffa-design by norrland"  :P

Tog ett litet försiktigt initiativ å förtydliga den oerhört tighta matlogtisken som Befälhavare Sophia med crew arbetat fram. Tre sekuders visionen eftersträvades och jag tycker vi skötte det med ett beröm godtjänt. ;)Det bjöds på surströmming backstage för att ge lite Norrlandsfeeling.
Helt rätt initiativ tycker jag.Kanon show som vanligt.


Nu blir det busshäng här å börjar rulla mot Ö-vik!


Rock on!

/Andreas

Fantastisk lekdag i Ö-vik!

Efter däckbyte i ett garage i Sundsvall så landade vi i Övik. Närmare bestämt Area 1.
Dagen spenderades tillsammans med Arenabussen med lazergame, 3kamp å gött häng.

Helt otrolig dag!

Efter hårda duster och svettig kamp gick vi alla ner till en brygga och drack vin  i vacker solnedgång.
Sigrid hade på sig sin finaste rosa klädning.

Här kommer lite bilder.


Våra underbara chaufförer som bjöd på champange vid dagens slut.Johanna, Sophia, Susanna och Sigrid!

Vi ses i Lycksele!

Puss och Kram - Sophia och Andreas

En ledig dag i Stockholm.

Hej! Nu sitter vi i turnébusarna på väg uppåt i landet! Imorgon väntas en föreställning på Storforsen i Älvsbyn, men vi som jobbar på arenan och på serveringen följer inte med dit då det är mycket mindre där och lite speciellt, kolla in videodagboken i morgon! Vi laddar själva upp för föreställningen i Lycksele! Vi har nu haft en dag ledigt i Stockholm och de flesta har spenderat dagen med en härlig sovmorgon och lite stros på stan!

Jag,Malin, Sara, Björn, Vicci och Jossan väntar på att inta bussen efter en ledig dag i Stockholm!

De senaste dagarna i bilder:


Här har vi börjat sätta upp stol på Vadstena slott!

Duktiga spelemänn på Vadstena Slott!

En badpaus i Hok!

Erik och Erik gör tecknet " E" för Erik...:)

Mojjes yngsta son drar Videodagboks-Anton i näsan :)

Jessica och Perra spelar och sjunger under en kväll i Hok :)

Gräshagens kyrkokör i Hok sjöng för alla vid insläppet och i pausen  :)


Chill i bussen till vår härliga Diggiloo-musik-lista !

Ni kära Diggilooare som skall till Älvsbyn imorgon, ta gärna en massa kort och  ladda  upp dem  på vår facebook sida som ni kan se här till höger! :)

Kramar Veronica

Bilder diggiloogolfen
Och slutligen, vinnaren av Diggiloogolfen: Daniel Carlsson!


Kram Sophia.

Varma hälsningar

Godmorgon!
Nu befinner vi oss på Scandic i Stockholm och jag har äntligen fått tag i ett internet som fungerar.. puh!

Tänkte börja med att svara på dem frågor som ställdes för några dagar sedan.

Den första frågan gällde vår diggiloovän och kollega Lina Hedlund och hur allt stod till med henne. Ni har säkert redan läst i en rad olika tidningar om hennes tillstånd och vad det var som hände. Lina fick missfall för några veckor sedan och fick utföra en skrapning som inte gick så bra och därefter uppstod det komplikationer och hon fick utföra en akut bukoperation.

Lina mår bättre efter omständigheterna och hon är nu hemma och vilar upp sig. Vi saknar henne otroligt mycket och skickar henne våra varmaste hälsningar.


Den andra frågan som ställdes löd på följande sätt:

Postat av: Britt

Vem är det som komponerar kvällen? Och därmed lyckas med att få artisterna visa en annan sida i sitt artisteri som förbluffar? Diedres samba med Jessica och Cry me a river med Andreas för att inte tala om I want to know what love is med Erik, wow!!

Svar: Det är våra producenter Lasse Holm, Patrik Krall och Torgny Söderberg. Oftast så åker dem ner till Lasses hus i Marbella , så även i år. Där slår dem deras kloka huvuden ihop och komponerar ihop en fantastisk show!Ledig dag i Göteborg...

Ledig dag. Då skall jag bada, shoppa, ringa kompisar, träffa dom, ta en långpromenad, öva lite, blogga, läsa mail Sedan går flyget till Norrland i eftermiddag... I skrivande stund har halva dan gått och jag har hunnit äta frukost.
Vilka spännande och intensiva veckor det har varit senaste tiden. Repvecka i Ronneby. Premiär. Föreställningen är grymt bra. Varierande, rolig, vacker och fra a underhållande.
Kram Gunhild


Uddevalla, helikopter och Läckö..


Hej!

Sophia här, försöker blogga och ladda upp massa fina bilder ifrån Diggiloogolfen men mitt trådlösa internet är inte riktigt med mig idag och sätter därmed lite käppar i hjulet för mig...

Men jag lovar att imorgon, när vi befinner oss i Stockholm för en ledig dag i city, så tänker jag allt bjuda er på en bildkavalkad.

Lite annat som har hänt; idag Lidköping och Läckö slott, igår Uddevalla, två helt fantastiska dagar och spelningar! Uddevalla bjöd på helikopterflygning och därefter var det dags för Show. Publiken var helt underbara, vi i serveringen körde på så det rykte och vi slog försäljningsrekord! Vilken kväll!

Imorgon kommer vi som sagt att ha en ledig dag i Stockholm, eftersom ingen serveringspersonal följer med upp till Älvsbyn, så nästa gång vi ses befinner vi oss i Lycksele.

Vi ses där hoppas jag!
Kram på er Sophia

Vinnaren av Diggiloogitarren på Nossebro marknad och Jordgubbens dag!Claes Jansson!

Stort grattis till Dig!
MVH Diggiloo

Tack Hook.Överblik, Hook


Hok, Uddevalla och en myggvarning!

vatten

Igår  var det spelning på Hooks Herrgård - och vilken show (som vanligt).
Fantastisk kväll med ett väder som var magiskt.

Just ni riggar vi för fullt inför kvällen spelning i Uddevalla.
Min lillasyster, kusin m. fam kommer å kollar. Så det känns kul!

skiss

stämmer det?

crth

Inne i Cederroth var stämningen som vanligt på top!Publik i Hok. Galet Najs!Han även med ett litet dopp innan gigget. VAr mycket najs!Sedan så ringde Mamma Barbro under gårdagen, som bor lite mer norrut, och varnade för att det kan bli myggit i Lycksele. Så Härmed skickas en officiell myggvarning till Publik och crew som skall till Lycksele. Ta med Myggspräj eller hämta hos Cederroth på plats! ;)

Rock en Råll!

Vi ses i kväll!

Nu skall Sophia och gäng ut å flyga Helikopter... De kan bli fett!

Bästa Hälsningar
Andreas

Erik Linders nya sommar-singel!

Halloj!
Mitt i den underbara Diggiloo-yran släpper jag min nya singel "Du"!!! 100% sommar-feeling!
Den klättrar just nu på iTunes topplista! Kolla in låten här: iTunes!! =D
Erik Linder ny singel "Du"
Stor kram från Erik

Diggiloogolfen

Idag var det dags för den årliga Diggiloogolfen i Hok - Golfen håller fortfarande på men här kommer en liten smygtitt på hur det såg ut innan det drog igång..Bosse Parnevik var sig självBruno Glennmark talar till folketDan Evenmark snackar taktik med Lasse HolmDiggiloos egen webfilmare Anton WesterlindLill-babs påväg ut till greenenJanne Loffe Carlsson med kompisICA-Stig med vännerHänt Extras Hans Schimoda


Fortsättning följer.....
Kram Sophia


Kortintervall i Vadstena

Hänger lite soft med Wille i turnebussen i Hok efter en skön dag på Vadstena Slott.
Solen sken och fantastisk stämning som vanligt med Diggiloo.

vadstena

Fin kväll i Vadstena!

Dagen löpte mycket elegant och det märks att alla börjar komma in i sinna roller.

cedderoth

Inne i Cederroths VIP arrangemang  var det faktiskt ovanligt trevligt. Härlig stämning.
Tomas Pettersson och Jessica Andersson gästade i Pausen.


snack

thea

Theresia riggar förfullt inför kvällen.

leffe

Leffe i hjulastaren vet hur en kontainer skall tas.

bad

Dagen bjöd även på lite bad. "Wille & Rille" tar det lite pjano innan publiken kommer.

När showen tagit sista tonen och det var dax att rigga ner så tog jag å Erik tag i kravallen på ordinärt maner. På äkta grabbmanéer - under tystnad och komunikation med korta harklingar, host och jao, jajjamen och så vidare. Vi tyckte vi höll gott tämpo men.. Helt plötsligt kliver Danne in, river tag i kravallen å löper alá Usain Bolt till kontariner. Vart helt klart en tämpoökning. Erik, jag å danne löpte kortintervaller till Serveringen var nere. ojoj.. och vilken tid. Kapade riv tiden med garanterat 10 min från dagen innan. ojoj.. nu skall det laddas för att pressa tider i Hook. Rock ´n Roll!Tidig morgon vid Hooks Herrgård.

Ha höres ( som vi Jämtlänningar säger.. )


/Andreas

" Tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananen smaka?"

I Mojjes stora hit låt " Var ligger landet där man böjer bananerna?" som han sjunger i Diggiloo undrar han..

" Tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananen smaka?"

Vi undrade alla, finns det raka bananer? Efter att vi har genomsökt alla världens djungler hittade vi tillslut EN rak banan och vi var väldigt  nyfikna på svaret....


 Vicci smakade och Svaret var : Sådär smakar raka bananer...=)

Efter två lediga dagar och en härlig show på Liseberg, sitter nu i turnebussen igen och är påväg mot Vadstena!

Alla hälsar till er goa läsare!

Kramar Veronica och resten av gänget.

Vilka dagar och en "vit -T-shirt"!

cederroth

Hallå hallå!

Årets Diggilooturné har som bekant i full rullning och det är ju helt fantastiskt, och vilka dagar sedan. Solen sken som aldrig förr. Efter att ha fixat å grejjat i solen och t-shirten satt på hela dagen kunde årets turné inledas med årets t-shirt bränna. Om jag hittar en bild skall jag absolut bjuda på den. Veckans "moment" var således när jag och Theresia byggde vårat Cederroth -sponsortält och en av våra teckniker gled förbi med sin fyrhjuling stannade till, pekade - fick med sig hela crewet - och gapskrattade så de vek sig åt min "vita t-shirt". haha.. och vilken följetång det blev.  Men det bjuder jag på. ;)

Jag heter Andreas Rönngren och arbetar med Diggiloos sponsor aktivering på arenan.
Detta gör jag tillsammans med min fantastiska medarbetare Theresia som gör denna turné för tredje året, och det hon inte vet - jag det torde man inte behöva veta. :)cederroth

Så här kan det se ut inne i tältet.lotta på liseberg
Diggiloo på Lotta på Liseberg igår.

Anekdot 2.
Glider in på Lisseberg å letar efter några kända Diggiloo-ansikten. Letar letar, och då.

"Kolla där - han med vita tröjan!"

Det var några från Arena teamet, crewcocken och en av busschauförerna som hängde å tog det soft innan showen.
Det vart en mycket trevlig kväll.servering

Hittar du hit till den fantastiska serveringen med Diggiloos trevligaste serveringstjejer, så får du hälsa på Sopia och hennes gäng.

cederroth

Celebert besök i Cederroth-tältet. :)
Gunild Carling är en helt fantastisk artist.


fixar å trixar

Theresia och Danne kollar läget.

Då det blev en dag i Göteborg fick man passa på att tvätta lite.
Ikväll å åker vi igen mot Vadstena.
Kom förbi där.

Ha det så bra!

Hälsningar
Andreas

Lotta på Liseberg ikväll!!!

Missa inte Diggiloo på TV4 kl. 20:00! =)


Trelleborg Trelleborg Trelleborg!!!

Vilken fantastisk publik Ni var Trelleborg!! Solen sken som aldrig förr och den underbara värmen har kommit för att stanna, (under hela turnén, hoppas vi på) Det var en grym kväll helt enkelt! Nu väntar två lediga dagar hemma i Göteborg, imorgon kväll rullar bussen vidare till Vadstena.

Tänkte vi kunde köra en liten frågestund som pågår från idag till imorgon. Vad vill ni veta om oss? Vad är ni intresserade av att se på bloggen?
Skriv din fråga i kommentarsfältet! Shoot!!Mycket folk på Östervångsstadion!

Vi ses på Vadstena slott, för ännu en fantastisk afton!

Kram på er.
//Sophia

Kristianstad och titt i turnébussen.

Nu sitter vi i bussen och dricker en öl och kopplar av efter en lång dag och en till fantastisk föreställning i Kristianstad! Äntligen sken solen över vackra Oveholms Slott! Direkt när föreställningen är slut börjar vi  som arbetar på arenan att riva stolar, tält och annat och jag är faktiskt förvånad över hur snabbt och lätt det har gått!
Det märks att det är många rutinerade människor med! Jag själv lär mig hela tiden och det går bara bättre och bättre! Nu väntar vi på att våra kära kollegor som packar våra stora lådor med saker blir klara, innan bussen drar vidare till vårt nästa stop Trelleborg! :)


Kön till Diggiloo Kristianstad!

Vicci och jag i entrén.

Vacker promenad upp till scenen.

Vårt hem under turnén! Artisterna har en egen buss men sover på hotell för att de ska kunna vara riktigt utvilade inför nästa show! :) Såhär ser det ut innuti:


Så här sover vi. Det är sängar både nere och uppe! Jättemysigt!
Man sover ovanligt bra in dessa sängar och det är härligt sövande när bussen åker!
Vi har även en undervåning med bord och stolar.

Här sitter arena chefen Martin och Jossan och planerar morgondagens jobb!

Nej nu är det dags att sova, vill vara pigg tills imorn!

Ses vi på Vångavallen?

Kram Veronica

Vilken härlig premiär!!!

Det har varit en helt underbar kväll med perfekt väder och härligt glada gäster! Hoppas att ni alla gillade föreställningen, och för er som ska se den i de andra städerna har ni verkligen något att se fram emot!
Artisterna gjorde ett riktigt bra jobb och bjöd på en fantastisk show! Jag känner på mig att detta kommer bli en riktigt bra Diggiloo sommar!

Härliga Diggilooare som köar för att komma in :)

Underbara värdar som hjälpte oss i entrén.
Tack alla för ikväll! Imorgon kommer vi till Kristianstad!

Soliga hälsningar Veronica


Jobb på arenan!

På Torsdag kommer vi ha ett genrep för speciellt inbjudna gäster så vi alla har jobbat som tokiga hela dagen för att få allt på plats tills imorgon. Vi som arbetar på arenan har fått upp alla stolar i perfekta rader med hjälp av en duktig lokal fotbollsförening. De är verkligen guld värda! I samma takt som stolarna kom på plats jobbade scenbyggarna för fullt med att få upp allt på scenen. Det är mycket jobb, men samtidigt väldigt kul!


Såhär såg scenen ut 22.00 ikväll. Det kommer fixas ännu mer tills imornkväll!

Nu står stolarna fint! :)

Diggiloo-chefen Krall och Arena-chefen Martin planerar arbetet.

Här mäter Vicki och Henke så att avståndet mellan raderna är rätt.

Det ska bli jättekul med genrepet imorn, och spännande att se hur allt fungerar!

Kramar Veronica


RSS 2.0