Diggiloo till Skellefteå!

Den 7 augusti kommer Diggiloo till Folkparken i Skellefteå! Och idag släpper vi biljetterna! Vi hoppas att ni som bor i regionen passar på att se vår fantastiska sommarshow.
Varmt välkomna!
Åsa på marknadsavdelningen

Halsningar fran Medelhavet!

Turne i Israel med Carlings. Just nu Tel Aviv. Varmt och skont. Soft bris fran medelhavet. Alla intryck man kan forvanta sig infinner sig ocksa. Helt vanliga manniskor, helt ovanliga manniskor, palmer, oken, beduiner, dadlar, dromedarer, turister, Doda Havet….Vi har spelat pa en Teater i Kamiel (Norra Israel). Fin stamning. Publiken foredrar garna modern jazz , men dom fryner verkligen inte pa nasan nar vi drar igang en vild dixieland jazz och jonglerar och steppar. Var guide Leonid Ptashka (utflippad modern jazzpianist som till vardags har matlagningsprogram pa TV), leder konserterna med sin trio.
Idag ar det sabbat. Ingen konsert, ingen shopping (snyft). Man far noja sig med att doppa tarna i Medelhavet och dricka svart kaffe.
Kram
Gunhild


Bingolotto i söndags!

Hej allihop!

Åååh, äntligen börjar man ana våren i luften! Passade på att ta en liten promenad idag, härligt! =)
Såg ni Bingolotto i söndags?? Jag var där och gästade. Kolla länken nedan (spola fram till ca 53 minuter om ni inte vill se hela programmet ;)
Erik Linder
Direkt-länk till Bingolotto i TV4 Play

Förresten, jag har börjat video-blogga =D
I senaste videon hälsar jag på Crucified Barbara här i Tyresö, går på Melodifestivalens finalfest, och filmar bakom kulisserna på Bingolotto där bl.a. dansbandet Titanix laddar upp inför sändning =)
Eriks Blogg

Kul, kul!

Ha det toppen! Vi hörs!
Kram /Erik

Slutspurt

På torsdag den 18 mars kommer Torgny Söderberg och Diggilooproducenten Patrik Krall att landa på Malagas nybyggda flygplats. Efter sex veckor med ständigt regnande och ganska kyliga vindar hoppas jag dom tar med sig bättre väder från Norden. Det känns spännande att nu kreativt skapa dom sista viktiga ingredienserna i årets Diggiloo. Det som hittills är spikat känns väldigt bra med ett facit från föregående år i medvetande. Jessica A gjorde ett förträffligt jobb i Melodifestivalen med sin låt " I did it for love" men den, och dom övriga låtarna i årets schlager har varit överraskande svaga. Jag tror vi får svårt att skrälla i Oslo trots att jag gillade Anna Bergendahls låt. Att hon vann kändes ändå ok. Vi får vrida och vända på vår fantasi när det gäller hur vi, på vårt traditionella sätt, skojar med finalfältet i första akten.......det fanns ju ingen "Tingeling" i år tyvärr..............men man vet aldrig vad Thomas Peterson hittar på!!!
I morgon ska jag försöka spöa Peter, sonen som kom igår, i golf......det lär bli svårt med tanke på tidigare resultat.
Hälsningar från ett i dag både soligt och just nu regnigt Costa del Sol.
Lasse H

Vi på Diggiloo är superstolta över Jessica!

Jag tog precis paus i nerplockningen av utomhusbelysningen som vi satte upp till jul (!) och skickade iväg ett lycka till sms till Jessica! Så kul att hon hamnade i finalen. Jag lär helt klart bli av med en slant idag, när hela familjen sätter igång med röstningen. Ja, heja Jessica.
Tur att julbelysningen åkte ner, för nu känns sommaren rysligt nära. Årets crewkläder är under planering, och fantastiska PF Concept hjälper oss i år med det igen. Jag vågar nästan säga att det inte blir limegrönt igen. Känns fräscht med en ny färg, samtidigt som vi som har varit med några år haft massa kläder att byta mellan. Men det är slut på det nu, en ny färg ska in. Någon som vågar på sig en gissning?
Jag sitter nu med sista planeringen av marknadsföringen, och är lite sur över vår fina hemsida, den tillåter inte så väldigt mycket festliga saker. Det mesta känns klurigt, men det är bara att tänka framåt och bygga i nytt system inför nästa år. Vet ni föresten om att vi har en fans page på Facebook? Och inte har vi någon riktigt bra möjlighet att marknadsföra den på vår hemsida heller, kanske kommer upp något här på bloggen. Men sök på Diggiloo under sidor på Facebook, så dyker den upp.
Det finns mer att berätta, om vad som är på gång. Ska spara det till annan dag, men lovar att skriva lite oftare här.
Vad och vem vill ni ska blogga här? Och om vad? Skicka gärna in tips, så ska jag försöka få fler att blogga, oftare.
Hej från Åsa som jobbar på marknadsavdelningen

Kommit ut på andra sidan...

Melodifestivalen var ett spännande äventyr! Trots att resan blev kort för mig så är jag superglad att ha varit en del av en sån härlig cirkus! =)

Nu finns låten som singel att ladda hem på t.ex. iTunes eller cdon.com =D


Jag sjunger låten i Bingolotto den 14:e mars på TV4+. Missa inte! ;)

Å Bättre blir det!! Sommaren närmar sig med stormsteg! Lääääängtar!!

Stor kram!
/Erik

RSS 2.0