Serveringspersonal på plats i Ronneby!

Hej på Er!
Igår kväll rullade bussen med all serveringspersonal ner till Ronneby. Dagen har präglats av byggarbete, sol, skratt och muskelvärk! Vi förbereder för fullt inför premiären på fredag. Det kommer bli Grymt!



Klara, Richard, Sophia




Den fantastiska restaurangen!







Susanna, Malin och William i bakgrunden


Kramar Sophia



Tjuvtitt på Eriks videoblogg!

Bjuder på ett litet avsnitt av min videoblogg från repen =)


Genrep för fulla muggar!

Här i Ronneby är det fullt upp, och medan vi sitter och arbetar får vi lyssna på härlig musik ifrån artisterna som repar för fullt! Det låter riktigt bra och låtarna är härligt trallvänliga så jag är säker på att föreställningen kommer bli kanon!


Här repar Markoolio med Gunhild och Lasse som spelar dragspel.

Markoolio och Jessica
 
Erik Linder

Jessica och Lasse med resten av gänget i soffan.

Alcazar

Hoppas ni har det bra i solen!

Kramar Veronica

Nu är vi igång!

Nu är nästan hela gänget på plats i Ronneby och artisterna och musikerna repar för fullt. Det är härligt att vi äntligen är igång! Jag heter Veronica Bergström och är en 23 årig tjej som studerar Kultur Turism med marknadsföring i Lidköping och har haft turen att få praktik på Krall Entertainment! Jag har arbetat med marknadsföringen nu i ca 10 veckor och nu ska jag äntligen ut på Diggiloo turnén! Som jag har längtat! :) Jag vill lära mig allt om hur detta stora arrangemang fungerar och lovar att dela med mig av mina nya erfarenheter till er läsare och visa allt roligt som händer! Jag kommer under turnén att vara entréansvarig, köransvarig och tillsammans med artisterna och många fler vara ansvarig för bloggen och facebook! Vi kommer ha en riktigt rolig sommar! 

Just nu övar artisterna på sina dansmoves, och musikerna soundcheckar.



Mojje soundcheckar med bandet.

Nu kommer det vara några intensiva och roliga  dagar här i Ronneby innan premiären på fredag den 2 juli i Brunnsparken. Ni kommer väl? :)

Kramar Veronica

En fantastisk Diggiloosommar!

Hej!

Jag heter Sophia Stolpe och jag har fått möjligheten att skriva på denna härliga blogg. Jag kommer att åka med på turnén hela sommaren och jobba som restaurangansvarig, samt skriva en del på bloggen och på vår facebooksida Diggiloo.

Jag är 23år gammal, bor i Göteborg och studerar Försäljning och Marknadsföring. Jag hamnade här på Diggiloo via min första praktik - En superpraktik med andra ord!

Det händer en massa nya spännande saker på bloggen och vår facebooksida. Vi har nu kört igång Bambuser, vilket gör att vi kan sända live direkt till facebook och bloggen. Detta kommer vi att använda oss av så ofta vi kan i sommar. Så håll ögonen öppna efter nya spännande uppdateringar! Till höger om inlägget kan ni redan nu se våra allra första bambuservideos!

Gå gärna in på vår facebooksida och Gilla oss. På så sätt blir ni ett fan och ni får ta del av spännande information och massa roliga erbjudanden m.m. Just nu pågår det en tävling som går ut på följande:

Den 1 juli kommer vi att dra vinnarna av backstagevisningar på tre orter i Sverige! Allt du behöver göra är att skicka ett meddelande till oss på vår facebooksida, skriv vilken ort du vill vinna till. Busenkelt. Ps glöm inte att föreslå oss för dina vänner :)


Det kommer att bli en fantastisk Diggiloosommar och jag ser fram emot att lära känna alla er underbara läsare!

Kram Sophia

Kan Gunhild bli årets skåning?

Ja, Detta är verkligen inte riktigt klokt. Nu har jag blivit nominerad till årets skåning. Jag som är Göteborgare från början. Men det är aldrig för sent att byta ursprung. Ytterst hedrande är det i alla fall för jag älskar Skåne och har alltid gjort. Man satt där uppe i Göteborg i alla år och suckade längtade söderut. Nu smäller det!!!!! Om ni vill rösta på mig så mejla in ditt förslag till [email protected].

Du kan skicka ett sms till nummer 72 200.
Börja med KVP SKANING och gör ett mellanslag. Skriv GUNHILD CARLING.

Glöm inte att rösta innan midsommar. Spana in länken till Kvällsposten!

Vi ses på Diggiloo :)

Gunhild

Diggiloo gästar Lotta på Liseberg!

Den 5 juli gästar Diggiloo Allsång med Lotta på Liseberg! Förra årets besök hos Lotta blev väldigt lyckat och vi hoppas kunna göra om succén i år igen. Vi kommer att bjuda på ett smakprov ur årets föreställning, med mycket glitter och glamour! Det får ni inte missa! Lotta är ju också en kär vän till oss som varit gästartist i Diggiloo under många år! Det kommer bli en mycket rolig kväll! Allsången ser ni på Tv4, kl 20.00 den 5/7 2010.


Repa repa repa!

Halloj! Erik Linder här igen! =)

Nu har vi repat hårt i tre dagar, sång och dans! Ojoj, det kommer bli en gryyym show! Längtar!!

Erik  Linder

Förutom mig syns Markolioo, Jessica Andersson, Madeleine Liljestam & Mojje!

Erik  Linder
Härliga Alcazar myser i soffan =)

 

Vi hörs snart igen!! Kram /Erik


Liten snutt av min videoblogg!

Halloj, Erik här!

Nu har vi varit runt en del och berättat om Diggiloo, kollat in spelplatser och verkligen fått feeling! =)
Kolla den här lilla filmen från min videoblogg:



Vi ses! Kram /Erik

RSS 2.0