Hälsningar från Ukraina!

Maten mycket trevlig, gott bröd, god salami, gott kaffe, gott vatten. Ukarainarna mycket trevliga.Fullsatta teatrar med 1000 människor som skrattar åt alla skämt, vrålar på solon, och klappar uppmuntrande när jag presenterar på ryska.

  • Resan har blivit oväntat spännande. 60 mil ukrainsk turnébuss på vintern… Snön smälter på vissa ställen och då kör man genom meterhögt vatten. På andra ställen är det fortfarande is och tjälskador i vägen. 10 timmar senare var vi framme i Dnepropetrovsk. Gigantiska affischer över hela  stan och en ny fullsatt teater. Under föreställningens gång kom publiken upp med blommor till musikerna. När Idun sjungit fick hon en hel famn full med snödroppar. Det blev stor succé. Jag rev teatern med trumpetbalansen. Efter föreställningen insjuknade Max och Mattias Uneback i matförgiftning och jag kom fram till att jag fått lättare hjärnskakning.. Det kostar att ha kul! Bussen körde vidare. Halv fyra på natten kom vi fram till ett hotel i Poltava.

Bästa Hälsningar
Gunhild

På väg mot Melodifestivalen - deltävling 3!

Hej! Erik här igen!

Glada dagar i Göteborg! Vilken cirkus! :)

Jag är så peppad och laddad nu så jag finner inte ord! Imorgon är första genrepet, ska bli spännande att köra "nästan på riktigt" :)

Det är riktigt hektiska men roliga dagar. Hinner dock inte blogga så mycket som jag vill, men följ mig gärna på Twitter! Jag uppdaterar min status flera gånger dagligen och försöker fota och lägga med bilder så ofta det går :) http://twitter.com/eriklindermusic

Hörs snart igen! Stor kram från Erik


Alcazar och Erik laddar för melodifestivalen

Se hälsningar från Alcazar och Erik i videodagboken

På lördag smäller det!

Hej allihop!

Så var det äntligen dags!! Imorgon drar jag ner till Göteborg! Massor av känslor! En blandning av spänning, nervositet och förväntan! Melodifestivalen 2010! =)

Trots att jag försöker tänka bort tävlingsmomentet så var det ändå kul att höra att jag är tippad två efter Darin på Unibet. =D Men... För mig börjar tävlingen först efter att jag har sjungit ;) Full fokus på mitt nummer!!Mest av allt är jag otroligt glad. Glad att jag får göra en sån fantastisk sak som Melodifestivalen. Glad att Kenneth Gärdestad har gett den fantastiska låten en otroligt vacker text. Glad och tacksam för att jag har så många fina människor omkring mig, alla som stöttar och peppar. Tack!!

Och vet ni vad det bästa är? Oavsett hur det går i Melodifestivalen så får jag möta ER i sommar!! Hurra! =D

Nu ska jag packa väskorna! Spänningen stiger...
Hoppas på ert stöd på lördag! ;)

På återbloggande! /Erik

Stockholm i vintermörkret

Skön stämning i stan efter några veckor på landet. Avverkat x antal mil på längden i skidspåren ......grymma spår, lite folk och bra vallat. Kan inte bli bättre.
Såg min kompis Niklas Strömstedt på Södra teatern i förra veckan. Riktigt bra........Niklas hade skön distans till sig själv och levererade kul mellansnack och hög kvalitet på framförandet. Hans två medmusikanter gjorde att trion lät dynamisk och svängig. Efva och Eva var där m.fl.
Såg Hairspray på Chinateatern dagen efter......efter alla superrecensioner var förväntningarna stora......men fan va bra det var. Lassgård lysande, Gladys sång gav ståpäls.....Häxan Surtant (Catrin Sundberg) i kanonform....dansarna+ bandet under Micke Jöbacks ledning svängde grymt.
I morgon 06.55 ( shit vilken tid..) lämnar jag snön för den här vintern och laddar batterierna inför sommarens 30 föreställningar i södra Spanien. En hel del jobb återstår innan vi startar första repen i maj i Göteborg.
Krall och Söderberg kommer ner för hård arbetsbelastning under 5 dagar i mars. Det brukar ge resultat.
All for now
Lasse H

Rösta på Jessica imorgon!

Snälla hjälp oss att rösta fram Jessica Andersson till Globen!
Rösta på Jessica imorgon genom att ringa 099-202 06, röstningen börjar kl. 20 .00.
Ps Samtalet kostar 9.90:- + eventuell trafikavgift och då skänker du 8.50:- till Radiohjälpen.
Se videohälsning från Jessica.
Hej då från Diggiloo-gänget

Melodifestivalen imorgon!

Hej alla Diggiloo-vänner! Imorgon är det dags för mig att tävla i Melodifestivalen. Min låt heter I Did it For Love och jag gillar den jättemycket. Jag har fullt upp här i Örnsköldsvik, repetitionerna och intervjuerna avlöser varandra. Jag gjorde t.ex en intervju här liggande på en massagebänk, så skulle alla intervjuer gå till, inte dumt. Skönt att jag har fullt upp, så att jag inte hinner tänka så mycket på att jag snart ska sjunga inför kanske tre miljoner tittare imorgon, puh. Ja, det pirrar allt lite just nu. Jag hoppas verkligen att du vill rösta på mig imorgon.
Kram från ett härligt, vintrigt Örnsköldsvik.
Nu kör vi!
Jessica

RSS 2.0