GRATIS FÖR MOR!

Diggiloo välkomnar alla mammor till Sveriges i särklass mest populära familjeunderhållning i sommar!
Det här är något extra för hela familjen! Oavsett om du väljer att ge bort Diggiloo till mamma eller om du som mamma vill boka själv (det är du värd) så får du en fribiljett när du bokar biljetter till familjen!
Boka minst två biljetter till ordinarie pris, så bjuder vi på en fribiljett till mor. (OBS, uppge det totala antalet biljetter inkl mors fribiljett vid bokningen.)
Uppge koden mor vid bokningen!

Boka genom att klicka HÄR

Observera att det kommer att se ut som att samtliga biljetter blir till fullpris, det är först när du får bekräftelsen med bokningsnummer från oss som du kommer se att mors biljett är gratis. Erbjudandet gäller till och med söndag i alla sektioner i alla orter och gäller endast nybokningar. Reservation för slutförsäljning.

Du kan även boka genom att skicka ett mail till biljett@diggiloo.com där du skriver vilken ort det gäller, vilken sektion, antalet biljetter samt ditt namn och telefonnummer. Glöm ej koden mor.

Varmt välkommen till Diggiloo!

 


Förkväll med Lasse Holm och Gunhild Carling

Jag var med i förkväll i går. KUL! Idel kända ansikten. Niclas Wahlgren lagade mat (ja det var väldigt gott). Yvonne Ryding vacker som alltid. Elin Kling snygg . Trender, smink... det hele... Jag var väldigt glad att jag fick en liten uppgift nämligen hacka vitlök. Då kände jag mig lite behövd även under matlagningssekvenserna.
Se länken här

Senaste veckan i bild

Förra veckan var helt maxat. Först hade vi tredagars läger på Ästad Gård med Diggiloogänget. Alla var där. Måndagen började med möte. (vi fick bland annat höra att vi är svenska landslaget i underhållning) - man tackar. Sedan kör-repade vi. Jag tyckte det kändes som att alla andra satte varenda ton och jag själv var helt utanför och hamnade fel och sjöng när alla andra var tysta , sa fel ord och sjöng på dialekt mm, men så kom jag på hemligheten. Gör man bara precis som Jessica Andersson (för hon sätter allt) så klarar man sig bra. Jag underhandlade m Tess i Alcazar att hon lär mig alla schlager hon kan... hon kan säkert 1000 mot att jag lär henne spela trombon. Sedan var det dansträning i två timmar. Nu gällde det att inte lägga fälleben på sig själv.
Övriga sysslor som man hann med var signera 30 gitarrer och 100 affischer, snacka kostym, fotografering, samt äta vrålgod mat och bada i undervattensbastu. Ja, som ni förstår så vad det hela helt enkelt mycket njutbart.


Dagen efter gällde det att packa väskor och kolla över instrument för hela storbandet skulle iväg till Tyskland. Vi spelade runt om i Dresden nästa dag och bland annat var vi och spelade i en gruva långt ner under marken. Det var läskigt till en början. Iskallt och fuktigt, men glad publik, svängig musik och god mat kan ju göra underverk. På kvällen var det otroligt lyckat och lyckligt. Flera tusen pers i publiken. Jag hade en vrålsnygg klänning, Bandet svängde, det blev stående ovationer... och ett stort bonus: Dresden är en underbart vacker stad.
Jag var med på TV3 i torsdags! se länken här:

Bild1. Undertecknad och Patrik Krall på Ästad Gård
Bild 2. Undertecknad, Erik Linders och Jessica Andersson
Bild 3 Hela Carling Big Band gigade i en silvergruva utanför Dresden/Tyskland. På bilden Nanna, Idun, Jag , Ulf Carling, Mattias UnebackRepetitionerna pågår, lite bildbevis...

Torgny, Malmros, Lasse och Jessica

Diggiloo på Ästad Gård

Ästad Gård! Vilket ställe! Här har Diggiloo nu befunnit sig sedan i måndags morse, och det är med sorg som vi lämnar för den här gången. Här har Diggiloo-gänget repat ihop för första gången, man har fotograferat till programmet, genomfört intervjuer och spelat in radiospotar. Ganska bråda dagar alltså. Men Ästad Gård är stället att vara på, vilket lugn och vilken fantastisk familj med medarbetare som driver stället. Tack absolut alla på Ästad Gård för ett fantastiskt mottagande. Vi kommer tillbaka, snart. Kramar från hela Diggiloo-gänget

Följ resan...

Hej.

Jag heter Anton och är videoansvarig på Diggiloo.
Under sommaren 2010 kommer jag följa hela Diggilooresan genom Sverige och Finland.
Du kan också följa med på denna underbara färd, men hjälp av videodagboken.
Följ artister, crew och övriga i diggiloofamiljen när vi tar oss från Trelleborg i söder till Haparanda i norr.

Ha det bra, vi ses på:

Videodagboken


Jag är vinnare!

Ellen är en vinnare!
Hej jag heter ellen.Jag är nio år.Jag har vunnit GP läsvärdet.Jag vann att få komma på diggiloos repetision,och bibiljetter på första raden på nääs slott.Jag har träffat Marcoolio,Mojje,Erik och Alcazar.Jag har haft jättekul.Jag har fått autografer av alla.Jag undrar vad mina vänner ska säga!.............

RSS 2.0