Den som väntar på något gott...

... väntar inte längre!

Kevin          E-Type
Efter veckor av önskningar och frågor, kan vi nu presentera de orter som Kevin och E-Type kommer att gästa.
Kevin kommer att dyka upp i Älvsbyn, Skurup, Båstad (båda dagarna) och Kungsbacka. E-Type är gästartist i Bispgården och Järvsö. Är ni lika glada som vi är?

Globen nästa!

Såg ni Melodifestivalen i lördags? Molly knep en välförtjänt finalplats i Globen! Stort GRATTIS till Molly, som gjorde ett strålande framträdande. Inte för att vi blev förvånade, vi vet ju sen tidigare hur duktig hon är! Nu börjar nedräkning till finalen...

Hälsning från Molly

Fotografering med Molly

Igår hade vi en fotografering i Stockholm där vi fotade Molly för våra annonser och affischer. Då passade hon på att skriva en hälsning till er alla som följer Diggiloobloggen;

Hej vänner!

Nu är det klart att jag ska vara med i Diggiloo i år igen, och det ska bli precis hur underbart som helst! Just när jag började inse att det kanske inte skulle bli någon mer uppsjungning bakom Diggiloo-scenen, eller någon mer födelsedag med alla underbara människor i gänget, något mer åkande i turnébussen eller, såklart, inga fler oförglömliga Diggilooföreställningar i sommarnatten, så fick jag förfrågan om att få hoppa in som Joker/gästartist. Så nu är alltså sommaren räddad!
 
 
Ser verkligen fram emot att få träffa er och alla i den stora Diggiloofamiljen!
 
Puss och kram
Molly
 

Molly- balladernas drottning

Molly Sandén

På lördag går en dröm går i uppfyllelse för Molly Sandén. Hon ställer nämligen upp i Melodifestivalen med bidraget "Så vill stjärnorna", en vacker ballad om magin när det förutbestämda äntligen händer. Ingen utav oss som såg henne på Diggiloo i somras glömmer hennes tolkning utav Leonard Cohen´s "Hallelujah", så vi vet vad hon går för när det gäller ballader. Visst vill vi se henne i Globen? Ring och rösta!


Oavsett hur det går för Molly i Melodifestivalen, så är vi väldigt glada att hon dyker upp på Diggilooturnén i sommar. Närmare bestämt i Sälen, Hällefors, Eskilstuna, Ullared, Avesta och Stockholm! Så för er Molly- fans som inte bestämt var ni vill se Diggiloo i sommar, nu vet ni...


Lycka till på lördag!


Nu avslöjar vi...

 Amy Diamond
... vilka orter som Markoolio och Amy kommer att gästa i sommar! I lördags såg ni dem i Melodifestivalen. Snart möter ni dem på Diggilooturnén! Amy Diamond dyker upp som joker på hela fyra orter i sommar! Öland, Vadstena, Jönköping och Lidköping får finfrämmande.

Markoolio

Markoolio kommer att gästa Ronneby och Västervik och kommer säkert att bjuda på tävlingsbidraget "Kärlekssång från mig". Hörde ni förresten att han nämnde Diggilooturnén i låten? Vi på marknadsavdelningen firade detta i lördags med ännu en påfyllning utav snacks-skålen!

Snart kommer vi att avslöja var de andra jokrarna dyker upp. Den som väntar på något gott...


Diggilooartister i Melodifestivalen!

Från och med idag kan ni läsa mer om alla Jokrarna. Under fliken "Artister" hittar ni "Sommarens jokrar" där ni kan lära känna dem närmare. Inom de kommande veckorna kommer vi att presentera vilka orter som besöks utav vilken artist, så håll utkik på hemsidan och bloggen för de senaste nyheterna.


Apropå jokrar. På lördag är det delfinal nummer två i Melodifestivalen och då tävlar både Markoolio och Amy Diamond om en finalplats i Globen. Amy med låten "It´s my life" och Markoolio med "Kärlekssång från mig". Vilken battle det här kan bli! Se till att era favoriter går till final  - rösta om å om å om å om igen!!!


Vi önskar både Amy och Markoolio lycka till!


Spelet kan börja!

På lördag drar det igång. Jag misstänker att ni alla vet vad jag syftar på? Melodifestivalen, deltävling nr 1. Härligt! Det första vårtecknet, kan man säga. Inte mindre än tre utav våra jokrar är med i år. Amy Diamond, Markoolio och Molly Sandén. Hoppas att ni är lika laddade inför omröstningarna som vi är!

Trevlig helg!

Brolle Holly

Brolle Holly

Nästa vecka, 12 februari, är det premiär på "Buddy - The Buddy Holly Musical" med allas vår Brolle i huvudrollen. Så för alla er Brolle-fans som inte kan vänta till sommarens Diggiloo, nu har ni chansen att se honom rocka och rolla på Göta Lejon hela våren.

Rock ´n Roll!
/Jenny


RSS 2.0