Presskonferens imorgon!

Imorgon eftermiddag har vi presskonferens och släpper 2010 års artister! Känns väldigt bra, sommaren kommer att bli fantastisk. Det är roligt att jobba med Diggiloo, känns som sommar året runt. Man hinner nästan inte avsluta sommaren och alla utvärderingar, innan man påbörjar arbetet med nästa sommar! Jag skriver mer om presskonferensen imorgon!

Hej från marknadsavdelningen

Kommentarer
Postat av: Ingrid Sundell

Hej!

Jag tycker det är konstigt att Ni inte har gått ut med 2010-års artister och turneplan här på Diggiloosidan, när man redan kan läsa detta i dagstidningarna.

Ni måste uppdatera Era sidor bättre!!

Jag trodde att det gick snabbast att få informationen här!?

2009-11-12 @ 18:27:09
Postat av: Martin

Ta en titt i videodagboken :-)

2009-11-12 @ 23:03:25
Postat av: Cisell Eliasson

Härligt med denna artistuppsättning i vårt underbara DIGGILOO. Underbart att ni även i år har era repetitioner i Ronneby och gör en som vanligt fantastisk premiär den 2 juli. Vi hoppas att vi kan komma för att se och höra er trots att min man i fjol blev gravt hjärtsjuk. Har varit i Ronneby 6 år och ni har gjort det bästa för oss. Nu har förutsättningarna ändrats och vi hoppas kunna få biljetter på första raden längst ut mot sidan så att min man kan ta sig till PLATS. Inga stora krav eller förväntningar merän omtanke och empati. Stort tack på förhand. Vi ses i Ronneby. Kram Cisell o Lars med ett sviktande hjärta, men ett brinnande hjärta för er och DIGGILOO!!!

2009-11-13 @ 02:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0