Globen nästa!

Såg ni Melodifestivalen i lördags? Molly knep en välförtjänt finalplats i Globen! Stort GRATTIS till Molly, som gjorde ett strålande framträdande. Inte för att vi blev förvånade, vi vet ju sen tidigare hur duktig hon är! Nu börjar nedräkning till finalen...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket fantastiskt framtädande. Hon sjunger som en gud, ser ut som en ängel och har stjärnglans omkring sig. Kan det bli bättre ?

2009-02-24 @ 09:19:59
Postat av: Anonym

Hiv/aids är ett stort problem framförallt i Sydafrika! Tänk er att inte få den möjligheten att få bo med sina familjemedlemmar, tex att din mamma och pappa har dött i Hiv/aids, detta är ett faktum för många! Star for life är ett projekt i Sydafrika och nambia som två svenskar har grundat. Deras projekt går ut på att få så många ungdomar till skolor och att de får gå i skolan, vilket inte är en självklart för dem! Star for life har ett huvudmål och det är: Jag går för mina drömmar! Tyvärr gör inte många det men deras inställning är att man kan uppnå sina drömmar om man vill, nångot som är sant! Projektet gör även så att färre blir Hiv/aids smittade och är ett super bra sak som verkligen behövs!



Jag jobbar med detta och det behövs fler! Kika gärna in i vår blogg och bli inspirerad Din lilla hjälp betyder mycket, och allt slit lönar sig faktiskt!

Ps. Aids free thats me! Jag går för mina drömmar!Ds.

2009-03-11 @ 16:36:42
Postat av: Cirkoria

Molly DU gjorde en strålande insats i Globen ! Du har en fantastisk röst, scennärvaro och utstrålning.

SVENSKA FOLKET röstade in dig på en 8:e plats och det är bara början på din karriär !

2009-03-16 @ 10:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0