Sälen



På väg mot Sälen hade vi tid för lite bad och lek, det finns klipp från både 
badandet och Sälen i videodagboken.
Diggiloo tackar Sälen för en underbar kväll.

Ha det gott :-)
Jari / webr

Kommentarer
Postat av: Annika

Undrade bara om artisterna ngn gång har tid att blogga lite :P Dom säger ju att dom sitter på bussen en massa men ingen uppdaterar sin blogg xD



Ps.Jari du filmar dt roligaste i hela världen med dt här gänget, I like it :)

2008-07-27 @ 21:24:24
URL: http://sannafreak.blogg.se/
Postat av: Jari

Jag tackar för komplimangen.

Jo dom sitter en hel del i bussen men inte alltid för det finns så mycket annat som måste göras. Alla har mer än nog att göra så det hinns inte riktigt med så vi försöker hjälpa dom genom att blogga för dom istället. Även om man sitter i en buss så ringer det Journalister och andra saker som måste göras. Det är dels därför vi har en videodagbok för det blir inte så tidskrävande för dom som att skriva.

Det pyttelilla fritid som kan finnas är bara den tiden som finns i bussen och ska man åka 70 mil dagen efter en föreställning så måste man ladda upp inför nästa och passa på att sova på vägen då det finns sköna sängar i bussen. Så fort vi kommer fram till nästa spelplats så är det soundcheck direkt kl 1645 och mat kl 1730 och då blir det en timma kvar till uppvärmning och smink för kl 1900 börjar det och håller på till 2300. Efter det så är det autografskrivning o då har kl hunnit bli 2400.

Som du ser så finns det inte så mycket tid till att blogga. Diggiloo är en gigantiskt apparat med tio artister plus ett tajt schema där allt måste funka så jag hoppas att du är nöjd med mitt svar. :-)

Jari

2008-07-28 @ 00:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0