Villa Söderås


Relight my fire

Efter ett härligt snökaos med framskottande av taxibil på Lidingö med kamraterna Butta , Krall & Söderberg är vi nu inne på fjärde dygnet av skapandeprocessen av årets Diggiloo. I går var Mojje här med mängder av ideér om sin medverkan....alltid på gott humör med massor av energi och gott humör. I dag kom Tessan, Lina & Andreas nämligen ALCAZAR till vår kreativa lya och vi fick för första gången höra "Headlines", deras bidrag till Melodifestivalen........wow!!!vilken grym låt...måste bli en hit. Stämningen var minst sagt uppsluppen och alla längtade till sommaren. Vid femtiden kom Roland Söderberg, vår scenograf, och uppdaterade vårt skapande. Vilket gäng vi är!!!...........och om drygt fem månader är det premiär!!! (kunde inte hejda rimmet) Ciao Lasse H

Nytt år Nya utmaningar

Året har börjat bra. Har hunnit med Joe Laberos Show "Invited" med premiär i Oslo. Igår hade vi premiär på turnévarianten av "High School Musical". Idag har vi premiär på "Evita" i Estland. På måndag gör jag Filmgalan på SVT. Sedan vidare att göra Magnus Ugglas Revy på Rondo i Göteborg med premiär den 29.1. Sedan avslutar jag detta tvåveckors pass med att göra "Buddy Holly" på turné med premiär den 5.2. Gällande Diggiloo så skall det kreativa teamet snart samlas för att gå igenom årets "look" på showen. Det är Lasse Holm, Torgny Söderberg, Patrik Krall, Regissör Anders Butta Börjesson, scenograf Roland Söderberg och jag själv. Kommer att bli skitkul - alltid roligt att sitta och spåna fram idéer. Återkommer med lite "teasers" när vi träffats. Tills dess. Ha det ! Palle Palmé - ljusdesigner.

Det svænger i Stavanger!

Jag e på Tradjazzfestival i Stavanger. En vacker stad, trevliga norrmæn mmm. Livet leker helt enkelt. Funderade innan resan.. Skall jag flyga eller skall jag skramla turnèbuss hela vægen??? Flyg e struligt om man som jag kånkar runt på femton olika instrumentvæskor och tre klædbagar och Stavanger ser ju ganska næra ut på kartan. Det blev fam Carlings turnèbuss. 14 timmar från Gøteborg med Snøkaos på smala norska vægar som e så snurriga att dom næstan slår knut på sig sjælv. Men, det var succè i kvæll och.. Norge ær underbart! Kram Gunhild

Hälsningar från Sälen!

Semestrar i Sälen med familjen. Har själv knappt stått på ett par skidor, barnen ännu mindre. Det gräts och grälades hela vägen bort till backen. Vantar var för stora, hjälmen satt snett, kallt buhuuuu...., men så fort liften drog igång byttes gråten ut mot skratt, så jag fick ta tillbaka att jag lovat att aldrig mer åka på semster.... Det är ju ganska trevligt att åka slalom trots allt.

Förra veckan spelade jag med arméns musikkår i Oslo. Det var så vansinnigt roligt och det efterfestades så vilt så i förvirringen åkte jag hem till Sverige utan bagage. Katastrof! Instrument kan man ju alltid låna, men paljettklänningar, säckpipa och steppskor är mer svårfunnet. En kompis i Oslo fick ta flyget till Stockholm med väskorna dit han kom lördags eftermiddag. Samma kväll var det konsert i Berwaldhallen. Lasse Holm var där. Alltid sprudlande glad! Det var succé.  
Kram på er allihopa!
Gunhild

Idag firar vi!

Idag firar vi på Krall Entertainment Diggiloos producent Patrik Krall som fyller 40 år! Hipp hipp Hurra!
Självklart har han smitit iväg för att fira födelsedagen med familjen, men vi tänker på honom och hoppas att han har en härlig födelsedag!
Grattis från oss alla på Krall Entertainment

Gott härligt fantastiskt år!

Efter några härliga dagar med familjen känner jag mig nu laddad att börja jobba igen! Alla trycksaker går på tryck nu och alla samarbeten måste i hamn. Känns starkt. Funderar på om vi ska hitta på något med Tjejmilen, mest för att få oss själva att börja löpträna. Vissa på kontoret var ju fantastiskt duktiga förra våren, men nu behöver vi nog rycka upp oss igen. Eller Friskis och svettis kanske? Typ ett pass innan varje show, det hade varit sportigt. Jag tänker väl helt rätt, va? Läser i tidningarna just nu eller ser på tv-reklamen, det är nu vi ska börja träna eller ge, mycket träningstips och gi-recept eller många möjligheter till att bli en fadder just nu. Det är väl det vi har lovat, att bli bra medmänniskor och smala som pinnar? Som skåning säger jag - ät och va glad men skänk gärna en slant, varför inte till Barncancerfonden som Diggiloo jobbar med för tredje året.
Så gott härligt år till dig!
Åsa på marknadsavdelningen

RSS 2.0