Molly & Sibel

Hej alla vänner!
Får vi lov att presentera ytterligare två Jokrar... - trumvirvel - ...

Molly Sandén och Sibel Redzep!

För er som besökt Diggiloo de två senaste åren, så är Molly Sandén ett välbekant och uppskattat ansikte. Vi har fått massor utav kommentarer i gästboken och många vill se Molly på Diggilooturnén igen. Nu kan vi glädja alla Molly-fans. Hon dyker upp igen, den här gången som Joker! Välkommen tillbaka! När vi ändå är inne på talangfulla och välbekanta ansikten... vår sjätte Joker heter Sibel Redzep och de flesta känner säkert igen henne från Idol 2005 samt hennes medverkan i Melodifestivalen 2008. Välkommen till Diggiloofamiljen, Sibel!


Nya Jokrar klara

Sedan tidigare är Kevin och Markoolio klara för att dyka upp som Jokrar på sommarens Diggilooturné. Vi är nu mycket stolta över att kunna presentera två nya namn; Amy Diamond och E-Type! Inom kort kommer vi att presentera fler spännande namn och snart avslöjas vilka orter som besöks av vilken artist. Vi är väldigt glada över alla kommentarer här i bloggen - fortsätt med det!

Ha nu en riktigt härlig söndag, vi ser fram emot en vecka med många spännande nyheter!

/Diggiloo-gänget

Grattis Linda!

Storken har landat

Ett stort grattis till Linda Bengtzing! Vi är såklart jätteglada för hennes skull och ser fram emot tillökningen i Diggiloofamiljen!

För er som undrar hur uppställningen kommer att se ut på Diggilooscenen i sommar, så kan vi presentera 2009 års nyhet; varje ort gästas av en gästartist, en Joker.


Det var Lasse Holm som kläckte idén med olika gästartister på olika orter.
- Det är lika svårt varje år att sätta ihop laget, säger Lasse Holm, det finns så många härliga artister som man skulle vilja ha med på Diggiloo-scenen. Nu uppstod en ny situation som vi valde att utnyttja på ett spännande sätt. Det känns fräscht och roligt inför sommaren. 

Och det är inte svårt att få artisterna att ställa upp, redan nu har Markoolio och Kevin tackat ja till att gästspela. Ytterligare 5-6 namn kommer snart att presenteras. Håll utkik på www.diggiloo.com! Redan på söndag avslöjar vi två nya namn på hemsidan.


Jenny

Marknadsavdelningen


Linda: Jag missar Diggiloopremiären

Delar av Diggiloo-familjen

Hej alla underbara Diggilooare!


Jag måste idag meddela att jag inte kommer att stå på Diggilooscenen i sommar! Och även om det känns fruktansvärt tråkigt så är jag ändå så fantastiskt glad, jag ska nämligen bli mamma. Det är stort. Jag vet att ni kommer att få en underbar Diggilooupplevelse i sommar, och även om jag inte står på scenen lär jag inte missa Diggiloo i år.


Jag hoppas att vi ses i publikvimlet!

Kramar från Linda


Rumba är ingen dans på rosor

Hej!

Nu har Let´s Dance satt igång och det har gått helt ok! En 4:e plats är inte fy skam, ha ha! Nu på fredag skall jag dansa rumba och det e så j-a svårt. Jag ser inte klok ut! Men det e bara att köra på... längtar till att Diggiloo kör igång i sommar, shit vad kul det skall bli!!!

Snälla rösta på mig & Jeanette nu på fredag, så vi kan gå vidare några veckor till!
 
Mvh Mojje

Let´s Dance!

Putsa paljetterna och på med dansskorna!
I kväll är det premiär för Let´s Dance på TV 4. Självklart håller vi alla tummar vi kan för vår egen Mojje! Programmet börjar klockan 20.00 och i kväll bjuder Mojje och hans danspartner Jeanette Carlsson på en härlig vals till Lalehs "Live tomorrow". Glöm nu inte bort att rösta!

Så här gör du;
Ring: 099 - 414 11
Sms: skicka MOJJE till 72 400

(Kostnad 5,70 kr/samtal, 5 kr/sms samt eventuella trafikavgifter.)

Kom ihåg att du bara kan rösta under programmets gång, med start klockan 20.00.

Lycka till Mojje!

Härligt härligt men farligt farligt....

Ja så kan man sammanfatta min naturupplevelse den 2 januari.
Strålande sol, 11 grader kallt, svart blankis och blå himmel.
I ca femton år har jag älskat att åka långfärd på skridskor men har aldrig råkat ut för något dramatiskt.......tills nu.
Jag gjorde alla fel man kan göra när jag trots varning åkte in i en vik där söt och saltvatten möts, bara för att få en kanonbild på naturen.
Det kändes overkligt när jag plötsligt gled igenom isen och kände att jag låg i det iskalla vattnet ända upp till hakan.
Adrenlinet pumpade så häftigt att jag handlade okontrollerat och började försöka ta mig upp i fel riktning, där isen var ännu svagare.
Av nån anledningen lyckades jag kontrollera paniken och sa till mig själv " nu tar du det jävligt lungt" vilket jag upprepade hela tiden när jag sjönk tillbaka i vattnet efter tredje försöket.
Till slut kunde jag balansera kroppsvikten så att viktfördelningen var på en större yta och därmed dra mig mot starkare is.
Uppskattningsvis låg jag i vattnet ca. tre minuter.
Därefter en skridskofärd längs hela Brunnsviken i Sthlm till Roslagstull där jag fick av mig skridskorna och sprang hem till min lägenhet i Vasastan.
Utan isdubbar hade jag fått ta hunden med mig in i himlen.
Slutet gott och en upplevelse rikare. Ödmjuk till livet är mitt motto Carpe Diem
Bästa hälsningar
Lasse H

RSS 2.0