Från oss alla, till er alla...

God Jul!

Hej alla Diggiloovänner!

Nu har första kreativa mötet inför nästa sommar varit.

Torgny Söderberg, Patrik Krall och jag har i tre dygn frossat i kanonbra låtar och ideér och en hel del nya spännande tankar kring Diggiloo-09. Alla våra artister är laddade till tusen att ge vår trogna Diggiloopublik "värsta showen " nästa sommar.

God Jul & Gott Nytt År!


Lasse


Dansanta hälsningar

Mojje
Hej, Mojje här!

Sitter här och drömmer mig bort till sommaren 2009, shit vad jag längtar! Idag är det 200 dagar till premiären i Ronneby (4 juli). Tittar på bron över till Lidingö och skall nu ta hand om mina skavsår jag fått från all DANS, ja ni läste rätt... Jag skall dansa i ett program som jag inte får avslöja ännu men ni kommer tids nog få se!!!

Jag kan avslöja att det e inte lätt...

GOD JUL PÅ ER! 

/ Mojje


Grattis Båstad!

Lasse firar

Diggiloo älskar Båstad och Båstad älskar Diggiloo. Idag blev det klart, vi stannar en extra dag i Båstad och släpper därmed biljetter till Diggiloo på Tennisstadion, fredag den 31 juli. Härligt!

Ha nu en riktigt trevlig Lucia-helg!

Hälsningar Lasse & Co

Jul är kul

Två veckor kvar till julafton. Var tar tiden vägen? I måndags hade vi julfest här på kontoret, mycket trevligt! Bland annat så hade vi julklappsbyte med obligatoriskt rim. Som om pressen att inte hitta rätt julklapp räckte till! Hur som helst, rim blev det. Det kortaste och mest rumsrena ser du i rubriken, precis; Jul är kul. - Ibland behöver man inte krångla till det sa projektledare Daina. Hon är smart den tjejen...

Är ni duktiga på att rimma? Veckans utmaning lyder: Du har två Diggiloo-biljetter som du vill ge bort i julklapp (en upplevelse är ju årets julklapp trots allt), hur lyder rimmet?


Jag misstänker att Daina hade skrivit så här:

Hej och hå
Här får du två

Ha´re gott!
/Jenny


Anmäl dig till Next-Star tävlingen



Du vet väl att man kan tävla om en plats på scen med Diggiloo?
Nu har talangtävlingen NEXT STAR 2009 startat!
Vi genomsöker nu landet efter sångtalanger i åldern 13-19 år.
Känner du någon talangfull kille eller tjej så är det här man ska ta chansen!
Du hittar mer information på
www.nextstar.se

RSS 2.0